2024-es BMW X6 megjelenési dátum, változások és ár

0
2024-es BMW X6 megjelenési dátum, változások és ár

A hamarosan megjelenő, 2024-es BMW X6 SUV ismét megjelenik a piacokon. Ez az új modell 2023 második felében jelenik meg az utakon, és néhány fejlesztést is bevezet. A megjelenés javulni fog az elülső burkolaton és környékén végzett enyhe fejlesztéseknek köszönhetően.

Ezenkívül a belső térnek új információs és szórakoztató rendszert, több vezetést segítő funkciót és általában több alapfunkciót kell kapnia. A motorháztető alatt semmiféle javulásra nem számítunk. Ennek ellenére nincs rá szükség, hiszen a BMW X6 kategóriája egyik legerősebb SUV-ja, különösen az X6 M Competition változat.

Külső és belső változások

A közelgő, 2024-es BMW X6 a ciklus közepén megújul. Kezdetben a jellegzetes hűtőrács stílusát és méretét tekintve változatlan maradt, de a fényszórókat felfrissítették, hogy karcsúbbak és látványosabbak legyenek. Új légbeömlőket is hozzáadtak, hogy a BMW X6 még agresszívebb megjelenést kölcsönözzen. Ezenkívül az M60i változat speciális alkatrészekkel rendelkezik, amelyeket kifejezetten erre terveztek.

Hátul az X6 új lámpái vannak, amelyek hasonlóak a kisebb X3 és X5 modellekhez. A négyszeres kipufogócsövek is hozzátesznek a sportos megjelenéshez. A frissítés befejezéséhez a BMW felfrissítette az X6 színpalettáját, amely most olyan színeket tartalmaz, mint a Frozen Pure Grey, a Skyscraper Grey, a Brooklyn Grey és a Blue Ridge Mountain. Az M csomag viszont az ismerős Isle of Man Green színt kínálja, amely már elérhető az X3-as kínálatban.

BMW X6 motor specifikációi

A vadonatúj 2024-es BMW X6 nemcsak feltűnő dizájnnal, hanem figyelemre méltó hajtáslánc-kínálattal is büszkélkedhet. Noha a motorokon nem történt jelentős változtatás, ez nem is szükséges, mivel a verseny továbbra sem tudja felmérni ennek a hatalmas SUV-nak a teljesítményét. Az alapfelszereltséghez egy 3,0 literes hatos turbómotor tartozik, amely 375 lóerőt és csaknem 400 lb-ft nyomatékot termel.

Az xDrive AWD alapfelszereltség, és egy 8 sebességes sebességváltó továbbítja az erőt a tengelyekhez. Van egy opcionális V8-as motor is, amelyet nem fejlesztettek tovább a 2024MY-hez. Ez a motor 523 lóerőt és 552 lb-ft nyomatékot ad le. Csak az M Performance csomag képes felülmúlni ezt a teljesítményt. Ne feledje, hogy a V8-as motor lényegesen drágább, mint az alapmotor.

2024-es BMW X6 megjelenési dátuma

BMW X6 M Versenyszemle

A nagy teljesítményű 2024-es BMW X6 M Competition teljesítményét tekintve verhetetlen. Bár van néhány erősebb SUV a piacon, a német SUV összbenyomása mindenképpen kiemelendő. A 4,4 literes, 600 lóerő leadására képes V8-as motorral az egyik legerősebb SUV a piacon.

Bár az új kiadás még nem érhető el, a rajongók abban reménykednek, hogy a mérnökök tovább tudják növelni az erejét. Ha nem, akkor még ott van a Competition csomag, amely további 17 lóerőt ad hozzá. Az üzemanyag-szomjas X6 M mindössze 3,5 másodperc alatt gyorsítja 0-ról 60 mérföld/órára.

2024-es BMW X6 specifikációk

2024 BMW X6 ár és megjelenési dátum

Az új 2024-es BMW X6 ára megugrik, de nem drámaian. Az alapmodell 73 000 dollár körül kezdődik. Ráadásul az opcionális V8-as motor körülbelül 20 000 dollárral növeli a jelenlegi árat. A legdrágább változat az X6 M, amelynek ára 130 000 dollár felett van. A BMW 2023 harmadik negyedévében dobja piacra új X6 SUV-ját.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply