2024-es Acura ADX áttekintés – 2023/2024 Új SUV

1
2024-es Acura ADX áttekintés – 2023/2024 Új SUV

A hamarosan megjelenő, 2024-es Acura ADX lesz a márka első elektromos autója, és 2023-ban érkezik. Ez egy teljesen elektromos SUV izgalmas dizájnnal és nagyon modern belsővel. Jelenleg még nincs minden információnk, de a legtöbb dolog már elérhető. Érdekes módon az Acura/Honda a General Motors-szal fog összeállni, és megépíti az ADX SUV-t.

Ennek köszönhetően ez a modell Ultium architektúrát és akkumulátortechnológiáját kínálja majd. Ezért az Acura ADX mechanikailag hasonló lesz a Chevrolet járműveihez, de a belső és a külső teljesen az Acuráé lesz. Minden további nélkül ezt kell tudni erről a vadonatúj modellről.

Külső tervezés

Bár nem tudunk mindent a 2024-es Acura ADX-ről, néhány dolog elérhető. Az a tény, hogy az új modell a GM BEV3 architektúráján fog működni, jelenleg azon kevés dolgok egyike, amelyeket biztosan állíthatunk. Ez egy új platform, amely számos élvonalbeli technológiai megoldást kínál, nevezetesen a töltés és az általános akkumulátor technológia terén.

Az Acura ADX prémium vezetési élményt tud majd nyújtani izgalmas irányíthatósággal és ennek köszönhetően kellemes utazással. A stílus modernnek és vonzónak tűnik. Ez a SUV nem túlságosan futurisztikus, ami pozitív dolog. Az ADX méretét tekintve az RDX modell alatt lesz. A legtöbb külső elem a Precision koncepcióból lesz átvéve, de a hivatalos dizájn egyelőre nem elérhető.

Futurisztikus belső

A 2024-es Acura ADX belseje egy másik rejtély. Sok autószakértő tágas és rendkívül modern utasteret jósol. A felnőtteknek nem sok gondot okozhat az új modell mindkét sorába való beilleszkedés. Mivel az akkumulátor a padló alatt helyezkedik el, a láb- és fejtérnek elegendőnek kell lennie. Arra is számítunk, hogy egy tekintélyes nagy raktér is lesz, amelynek térfogata az osztályban átlagos.

Lenyűgöző műszerfalával, kényelmes üléseivel és számos alapfelszereltséggel az Acura ADX azonnali sláger lesz. Biztosak vagyunk benne, hogy a Precision koncepció hiperfuturisztikus jellege miatt nem lesz jelentős hatással a belső kialakításra. A japán autógyártónak némileg tompítania kellene a helyzeten, de bízunk benne, hogy átveszi a legújabb EV-trendeket.

2024-es Acura ADX belső

Acura ADX hatótávolság, töltés

A következő két-három évben a Honda/Acura nem rendelkezik saját akkumulátortechnológiával. Emiatt a 2024-es Acura ADX a General Motorstól kölcsönöz technológiát. Igen, az Ultium akkumulátor technológiát bevezetik, amit jó hallani. Az Ultium akkumulátorok teljesítménye 50 kWh és 200 kWh között van. Nem tudjuk, hogy az ADX SUV milyen akkumulátorméreteket kínál, de körülbelül 300 mérföldes hatótávra számítunk.

Az egyenáramú gyorstöltési lehetőséget kínálják majd, így opcionálisan 300 kW-os töltésre számíthat. Teljesítményét tekintve az ADX forrásonként 240 lóerőt termel majd. Természetesen az egymotoros változatról beszélünk. Két villanymotorral ez a SUV körülbelül 350 lóerőt tud majd kifejteni.

2024-es Acura ADX specifikációk

2024-es Acura ADX ár és megjelenési dátum

Az elektromos járművek, például a 2024-es Acura ADX általában 60 000 és 80 000 dollár között vannak. A tudásunk szerint az ADX SUV közel 60 ezer dollárba kerül. Az értékesítés idén ősszel kezdődik, de előtte az Acura minden lényeges részletet felfed az új, teljesen elektromos modelljével kapcsolatban.

hasonló hozzászólások

Leave a Reply